Wednesday, May 6, 2009

Nak lepas geram bole?

Macam-macam aku nak tulis sebenarnya, tapi hati aku asyik kate 'hurmm. . xpayah ar. . bia je la". Memang jarang-jarang sekali aku tulis thread tentang diri aku. Maybe I like privacy damn much!

Rase macam nak tulis novel hasil pengalaman aku sendiri dan kawan-kawan. . He he maybe coming soon kot. . Tapiii BM ak hancur arr. . Ramai da owg ckp camtue ha ha kadang aku sendiri pon xfaham mende aku tulis. . Kang aku tulis in English kate ak belagak laa. . melayu celup la. . huhh tau ar aku xterror bahase pe pn!

Aku nak lepaskan geram ley??? Thread nie
18SG18SX 18PL ke atas la keh b'coz mengandungi badwords dan unsur-unsur ganas yang keterluan keh! Kepada ustazah2 dan ustaz sekali harap jgn bace thread nie. Jangan fikir aku xbersyukur and kuat merungut lak sebab ak tulis thread nie. . Ak sekadar nak lapangkan atie ak nie and I think I've my right to say badwords in my own blog. Arrr aku xkire da kali nie. . Da lame ak pendam! Lantak ar owg nk kate jnji ak tau diri ak sendri. People can't stop talking rubbish aite?

He he rase cam happy lak nk mencarut nie pape pon aku nak ketawe puas2 dulu
hA hA hA hA hA hA hA. Skg aku ngan kawan-kawan ak nak lepaskan gerammm yeahyeahh!

+/- Read More

Geram 1

Weii pale hotak laaa. . aku keje macam nak mati xpenah berkire pon overtime sume! Sampai terbakar2 kulit akuu sampai da macam kude belang ko tauuu? Korang wat ak camnie kan??!! Lebey arr. . Eiiikut atie aku, aku nak hentak da mat salleh mangkuk ayun nie.. Tp tol laa mat salleh nie mulut mmg manis arr. . Janji die macam janji lebah. Manisss sweeetttt sgt3 tau. Da ar kuat maen pelacurr. . macam la ak xtauuu. . Budjet Lancau besa skali potong kasik anjing makan baru tau. Eiiiih pukimak! Gua nampak lu lagi. . . tauu arr ! Arrrr kt opis pon lu nak tanek kann!! Eiii ape lagi ak nak maki anak haram nie. . he he kesian ko xreti bace bahase melayu. . Tolong g mampos ley x !@#$? Bye2 jahanam!

Author : Kenji T(bukan nama sebenar)

Geram 2

Nape la kelaku kowang camnie arrr??! Salah ke aku nak tuka bidang? At least aku ade basic pe in safety. . Yang korang nak carik sume experience 5 tahun watpe?? Bes tu ni budak2 baye aku yang ade ciput je experience ni nak keje ape? Pencacai taik ke? Kepalee buuuuuusut engkau la! Macam la aku xley belajar bende2 baru warrrrrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh . . Ehhhh tolong arr tolonggg bukak la mate sket! Apsal lak kowang nk SHO umo 30 ke atas? Makk aiii asal ngn dak2 bawah 30 nie xde wawasan ke? Xcukup experience ke? Hishhh diorang experience romen bini banyakk laa ari2 wat anak kann. . tu yg bederet je cam kete api. . fuhhhh sabau2 weii weeii aku mintak sgt sgt sgt kowang kasik la peluang kat dak2 cam haku nie. . Pick up cepat beb! Masuk gear jgn cite arr. .Try arr dulu kan jgn arr wat canie. . kalau xde dak2 junior mane datangnye senior kan. . mane dak2 junior nie nk dpt experience kalau korang xkasik peluang. Zaman gawat nie bebb. . tolong arr aku nak kumpul duit nak kawen lagi 4 taunnn nie..

Author: Katsuo Kazuhiko (bukan nama sebenar)

Geram 3

Alamak, ko budjet pantat ko ketat sgtt ke? Weii mimpi la weiii. . Xbes dooo. . Serius aku cakap memang xbes. . Ehh seb baek mak aku xmenantukan ko tau x?! Hi hi hi ak epy ngn idup aku skunk keh. . Dari melayan ko buang mase aku, buang petrol aku, buang tenage aku! he he lupeee buang air mani ak dan buang bateri hanpon ak sbb dok record tutt. Tapi kann aku baek, ak xmau kasik malu kt owang kampung la kan. Eihhh kalau mcm ko nie, 100 lagi ak ley carik kat area uma aku tau. Mls je ha ha ha ha jgn ar panas klu ko bace nie keih darling :P~~~ Aku masih ada rasa hormat lg kat ko pn da cukap bagos. .

Author : Suzawa Neinshen (bukan nama sebenar)

Geram 4

Aku rase budak nie mamat kot. . Xtau la kalo minah. Keje die dok bace blog owg then kutuk2. Kutuk ak tengok! X gua hentak muke lu ngan siku 90 darjah gua nie! Dalam tenet direct je nak tunjuk power nak tunjuk belang. . Ciss pe tatu ade kat badan ko?? Nage? rimau? Kala jengking? G arr mam!!? Lu bran lu kacau ar gua. . xkan lu goyy kot baru buku temu ruas. Weii anak haram aku cakap ngan ko la siall. .

Author : Ogawa Matashiro (bukan nama sebenar)

Arghhh. . Puas *nada mengerang*

post signature

8 comments:

Ladyee.Ladybug.Yna said...

Alahai mr.munir...if u rasa u lagi bagus writting in english version, just go on. sbb tu kemampuan masing2 kan. org mmg boleh ckp ape aje mereka suka. if i ada kebolehan petah writting in english mcm u, i dah buat...heee~

nice blog too...

MuNiR said...

Hmm thanks 4 the commment. .
I xde la pandai english. .
Tp my bahasa terok sgt. .
maybe pengaruh sms kot. .
anyhow thousand thanks 4 ur comment dear

eyeNa said...

hahai.. munir my fren.. cool2..hehe.. i faham ape u rasa.. waa syabas sbb sgt2 berani.. hehehe.. ayaiii.. pedulikan semua yg cri masalah tu.. diaorg tak tau lg sape kita.. ewah wah..

Hananeechan said...

alamak bro. mengganas nampak? lek aa..pelan2 kayuh. boley nyer..kate muda lagi. klo aku ade jumpa mne2, aku roger keh..

chill bro..chill

MuNiR said...

eyena

Tgh cool nie he he dok bawah kipas
sambil2 hidu bola beracun he he he
brani ke? kt bebas nk tulis pape ma :P~
kalau tau sape dak 2 kasik roger keh
mau tau ar sape dsebalik topeng naga 2
keh keh keh

MuNiR said...

hana

cewah cik hanaaaa in the house . . he he
papepun thanks you're my men! keh keh
kang ckp you're my gul kang pakcik besa mara lak
he he he he jgn pecah di mulut :P~
laksa lubuk satuuu! cik hana lanje

din dang said...

hehe...relax munir..awat?datng bulan ke wei...hehehe.yg ni ke yg ari2 hg tnya camne nk trace ip?

MuNiR said...

he he care hg komen wat ak mcm nk mencarut lg. .
budak2 tue mls ak nk lyn. .
ak da dpt interview wiowwwwww