Wednesday, April 29, 2009

Tips Tarik Suami ke Ranjang!

Tidak salah kiranya saya mencari sesuatu yang lain dari yang lain. Thread ni lebih memberi tips kepada wanita2 di luar sane. Bagi yang bujang, tidak salah kita menimba ilmu dari sekarang. Asalkan tidak salah guna.

Bak kata salah seorang kawan saya, SEKS ITU SUCI sebenarnya. . Tapi disalah gunakan oleh sesetengah pihak dengan cara yang haram. Video lucah dalam semak lah ape bende entah. Tidak keterlaluan untuk saya katakan, everybody does! Islam menghalalkannya dengan nikah dan mengharamkannya bagi mereka yang tidak bernikah. Saya ulang, nikah ye bukan kahwin. Jimak juga dianggap sebagai ibadat JIKA HALAL!

Dalam surah al-Baqarah, Allah s.w.t. berfirman yang bermaksud, Isteri-isteri kamu adalah sebagai kebun tanaman kamu, oleh itu datangilah kebun tanaman kamu menurut cara yang kamu sukai dan sediakanlah (amal-amal yang baik) untuk diri kamu dan bertakwalah kepada Allah serta ketahuilah sesungguhnya kamu akan menemui-Nya (pada hari akhirat kelak). Dan berilah khabar gembira (wahai Muhammad) kepada orang-orang yang beriman.

Saya tidak kisah jika ada kawan wanita saya yang menggagap saya gila seks dan cuba menjauhkan diri atau sebagainya. Asalkan saya tahu apa yang saya buat, niat saya and I don't even bother other people. Jangan nanti lepas kahwin cakap xpuas la cepat pancut la, barang lu xasah la husband i main 5 minit la:) Time tu da malu sensorang Layan. .

+/- Read More

1) Tarik perhatian suami dengan melakukan teknik yang berbeza dan mendebarkan. Contoh : Membuka pakaian secara perlahan-lahan, bermula dengan butang paling atas dengan aksi yang menghairahkan.

2) Cuba rapatkan dada anda ke dada suami dan dakaplah suami anda dengan dakapan penuh nafsu.

3) Mainkan rambut anda ditubuhnya. Belaian rambut anda mungkin dapat membangkit ghairah suami. Jangan lupa belai juga rambut, misi atau bulu dada suami anda jika ada.

4) Buat gigitan manja di leher atau bahagian lain tubuh. Gigitan ini boleh merangsang keinginan suami. Selain itu, suami akan ingat anda apabila melihat bekas gigitan itu.

5) Isteri juga boleh meninggalkan pakaian dalam di tempat tidur kerana suami sering ghairah apabila melihat benda-benda itu.

6) Tatap mata suami dengan pandangan yang mempesonakan.

7) Usap bahagian tubuh suami anda dengan usapan manja dan mesra dengan menggunakan hujung jari, dari dahi hingga ke belakang leher.

8 ) Hembus nafas anda ke telinga suami kerana hembusan boleh merangsang suami dan membuat dia tidak sabar mendakap anda.

9) Elak menyentuh kelemahan tubuh suami. Tumpukan pada bahagian lain seperti dada, puting atau lengannya yang sasa.

10) Sesekali pakailah pakaian dalam yang jarang dan menampakkan tubuh anda yang seksi atau memakai pakaian yang singkat dan menggiurkan.

11) Selepas mandi atau sebelum mengadakan hubungan seksual, pakai pakaian di hadapan suami. Ada lelaki yang suka melihat isteri memakai pakaian, bermula daripada pakaian dalam, coli dan bahagian-bahagian lain.

12) Jangan lupa, ketika hubungan seksual, selain dari alunan lagu yang syahdu atau klasik, haruman ditubuh juga boleh membangkitkan ghairah suami. Cuba menggunakan minyak wangi yang boleh menyeronokkan suami.

13) Usah terburu-buru dalam hubungan seksual. Ambil masa dan nikmatilah sepuas-puasnya.

14) Jika ingin lebih agresif. Tarik suami ke katil dan bertindak dahulu bagi memberikan suami suatu kejutan yang berbeza.
post signature

No comments: