Sunday, April 19, 2009

Personal Template V1.5



Haiii. . Gaji lu 3-4k pn xcukap ke?? haaa. . Nie penting nie. . Gaji bnyk mane pn xcukap kalau sume bende lu nak angkat. SoOo XxX semestinya gaji sikit xcukap. . . Tengok care manage duit arr kan? Ckp panjang xgune, kali nie ak nk share PERSONAL BUDJET TEMPLATE. Korang try gune template nie and bgtau ak ape result yang korang dapat. Kat sini ak de kasik screenshoot untuk korang. Ape lg sedutt!!


Personal Budjet
+Sesuai untuk mereka yang bekerjaya/bujang/berkahwin.
+Mementingkan simpanan dan pelaburan.
+Mudah dikemaskini dan dikaji
+Lengkap dengan perbelanjaan seharian normal
+Anda boleh menambah entry perbelanjaan anda di extra category
+Mudah cuma masukkan data perbelanjaan anda!

Download Personal Budjet Template 1.5


*Cara-cara mendownload :

1) Right click pada link di bawah
2) Pilih open new tab
3) Kemudian click pada "Click here for download"
4) Jika file dalam format zip, tekan right click dan select extract to [nama fail]


http://www.mediafire.com/?n5nbttmkw1z

post signature

1 comment:

eyena said...

waaa template baru ni ke.. sgt2 menarik yaa..hee nak2 jugak try ni. haa n tak berat mcm yg sebelum ni. bagus2..